Ook de locaties voor de provinciale kampioenschappen in Limburg zijn gisterenavond uit de doeken gedaan. De Limburgse Wielerbond ging op zoek naar een gelijkmatige verdeling van de kampioenschappen onder het beperkte aantal Limburgse wedstrijden.

De junioren en dames kunnen terecht in Hechtel. Eversel, als jarenlange standhouder in Limburg, kreeg het nieuwelingenkampioenschap toegewezen aangezien thuisrenner Michael Bervoets kans maakt op de titel in deze categorie. Verder organiseren zij ook nog de PK’s voor masters, beloften en elite zonder contract. De aspiranten moeten dan weer aan de bak in Sint-Lambrechts-Herk op tweede kerstdag.

Goed nieuws ook, want met Diepenbeek en Tessenderlo staan er volgend seizoen twee nieuwe crossen op de kalender.

23/10/16 Eversel: Nieuwelingen, masters, beloften en elite zonder contract
26/12/16 Sint-Lambrechts-Herk: Aspiranten
12/02/17 Hechtel-Eksel: Dames en junioren