We hebben er even op moeten wachten, maar ook het regionale veldritseizoen start dit weekend in Limburg. En dat doen we meteen in stijl met een tweeluik in Eversel, deelgemeente van Heusden-Zolder. Al jaren houden zijn mee het Limburgse veldrijden recht. Ook dit jaar doen ze dat met een tweeluik.

Starten doen ze zaterdag al met wedstrijden voor miniemen en aspiranten. De eerste wedstrijd start om tien uur. U kan de toekomst van het Limburgse veldrijden aan het werk zien voor amper 2,5 euro. Zondag gaan ze door op hetzelfde elan, met een nieuwe manche van De Moedige Veldrijder.

De eerste start wordt gegeven om 11u15 en dat meteen een provinciaal kampioenschap voor masters en amateurs. Ook de nieuwelingen strijden voor hun Limburgse titel. Thuisrijder Michael Bervoets is meteen één van de topfavorieten. Afsluiten doen ze de dag met een wedstrijd voor Elite zonder contract en beloften, ook een PK. Er beloven heel wat toppers aan de start te staan in Eversel, aangezien enkel de geselecteerde renners aan de slag kunnen in Valkenburg.

Lees alle praktische informatie nog even na op de wedstrijdpagina