Het Limburgse veldrijden neemt dit seizoen een hoge vlucht. Niet alleen de prestaties van onze crossers, maar ook de toename van het aantal wedstrijden stemt ons zeer positief. Van vier wedstrijden, gingen we dit seizoen naar zeven (waarvan vier nieuwe). Het veldritseizoen loopt stilaan op zijn einde en toch zijn er nog drie veldritafspraken in Limburg. 

Dit weekend is het de beurt aan Tessenderlo, terwijl Hechtel op 12 februari en Sint-Truiden op 19 februari het veldritseizoen definitief afsluiten. Zondag in Tessenderlo kunnen, naast de miniemen, aspiranten en gentleman ook renners zonder vergunning aan de slag.

Sint-Truiden eind februari wordt een speciale wedstrijd. Het wordt de eerste grootschalige promowedstrijd voor cyclocrossers in Vlaanderen. Een concept dat in Luik al meermaals zijn succes bewees, wordt nu door ZLWC Heylen naar Limburg gebracht. Jongens en meisjes van 7 tot en met 18 jaar kunnen gedurende de dag aan de slag op hun crossfiets of mountainbike.